assets/images/no_image_available.svg

PRISET PÅ GULD HAR UNDER FLER DECENNIER VARIT STABILT. DE SENASTE ÅREN HAR DÄREMOT GULDPRISET ÖKAT OCH IDAG LIGGER DET PÅ HISTORISKT HÖGA NIVÅER. GULDPRISET PÅVERKAS INTE BARA AV PRISET PÅ GULD SOM RÅVARA, UTAN ÄVEN PÅ VALUTAKURSER. TILL SKILLNAD FRÅN GULDKÖPARE KAN VI PÅ PANTBANKEN MALMÖ ÄVEN BETALA FÖR DESIGNEN PÅ DITT GULD. DETTA GÖR ATT DU ALLTSÅ FÅR BETALT FÖR DITT VÄRDEFÖREMÅL BEROENDE PÅ ANDRAHANDSVÄRDET OCH DESIGNEN. NÄR DU SÄLJER DITT FÖREMÅL PÅ PANTBANKEN MALMÖ FÅR DU PENGAR DIREKT I HANDEN AV OSS. VÄLJER DU ATT HÄMTA UT DITT FÖREMÅL BETALAR DU SAMTIDIGT EN RÄNTA FÖR LÅNET. DU KAN HÄMTA UT DITT VÄRDEFÖREMÅL NÄR DU VILL UPP TILL 4 MÅNADER EFTER INLÄMNANDET. DU KAN ÄVEN VÄLJA ATT FÖRLÄNGA DITT LÅN OM DU VILL DET. VÄLJER DU ATT INTE HÄMTA UT DITT GULD FRÅN PANTBANKEN MALMÖ BEHÖVER DU INTE BETALA NÅGRA AVGIFTER ELLER BLIR SKYLDIGA OSS NÅGONTING. FÖREMÅLEN SÄLJS I SÅ FALL PÅ TRADERA EFTER LÅNETIDEN GÅTT UT. UNDER ALIAS: PANTBANKENMALMO FÖRSÄLJS VARORNA.

assets/images/no_image_available.svg

KLOCKOR GÅR UTMÄRKT ATT LÅNA PÅ! DET BÄSTA ÄR ATT VI TAR EMOT DE FLESTA KLOCKMÄRKENA, ALLT FRÅN TISSOT, OMEGA, BREITLING TILL ROLEX OCH PATEK PHILIPE. KUNDER LÅNAR VANLIGEN PÅ KLOCKOR SOM OMEGA, BREITLING, OCH ROLEX DÄR FÖRDELEN ÄR ATT ANDRAHANDSVÄRDET ÄR RELATIVT HÖGT. VÄLKOMMEN IN TILL OSS PÅ PANTBANKEN MALMÖ FÖR EN SNABB OCH KOSTNADSFRI VÄRDERING!

assets/images/no_image_available.svg

VILL DU BELÅNA DINA DIAMANTER GÅR DET LIKA BRA SOM VILKET FÖREMÅL SOM HELST! NÄR MAN SKA VÄRDERA DIAMANTER GÖR MAN DET EFTER DE ”4 C:N”. DESSA 4 C STÅR FÖR CLARITY(RENHET), CARAT(VIKT), COLOR(FÄRG) OCH CUT(SLIPNING). FÖR ATT MÄTA RENHETEN(CLARITY) UNDERSÖKER MAN DIAMANTEN GENOM ATT FÖRSTORA DEN OCH DÄREFTER GRADERAR MAN DIAMANTEN EFTER EN SÄRSKILD SKALA. VIKTEN PÅ EN DIAMANT MÄTS I ”CARAT”, DÄR EN CARAT ÄR 0,2 MG. DETTA FÅR INTE BLANDAS IHOP MED GULDETS ”KARAT”. NÄR MAN TITTAR PÅ EN DIAMANTS FÄRG(COLOR) ÄR DET EGENTLIGEN AVSAKNADEN AV FÄRG MAN STUDERAR. JU KLARARE EN DIAMANT ÄR DESTO MER OVANLIG OCH DYRBAR ÄR DEN, ALLTSÅ GENERERAR DEN MER PENGAR. DETTA GRADERAS PÅ EN SKALA FRÅN D TILL Z. FÄRGEN PÅ EN DIAMANT BEDÖMER MAN BÄST I DAGSLJUS ELLER BELYSNING SOM MOTSVARA DETTA. EN KORREKT SLIPAD(CUT) DIAMANT SKAPAR TILLSAMMANS MED DIAMANTENS HÖGA LJUSBRYTNINGSINDEX DET MAN KALLAR ”ELD I STEN”. OM DU VILL VETA MER OM VÄRDERING AV DIAMANTER OCH HUR MYCKET DU KAN LÅNA PÅ DINA ÄR DU VÄLKOMMEN IN TILL PANTBANKEN MALMÖ PÅ AMIRALSGATAN 12. VI SER FRAM MOT ATT TRÄFFA DIG!

assets/images/no_image_available.svg

ATT LÅNA PENGAR PÅ ANTIKVITETER ÄR ETT UTMÄRKT VAL. VÅRA EXPERTER PÅ PANTBANKEN MALMÖ FINNS DÄR FÖR DIG FÖR ATT GE DIG EN KORREKT VÄRDERING AV DINA FÖREMÅL. VI TAR EMOT ANTIKVITETER AV ALLA SLAG! STATYER OCH KONSTGLAS, PORSLIN OCH PRYDNADSFÖREMÅL. VÄLKOMMEN IN TILL OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OCH SNABB VÄRDERING AV DINA ANTIKVITETER!

assets/images/no_image_available.svg

HOS OSS PÅ PANTBANKEN MALMÖ KAN DÅ LÅNA PENGAR PÅ DITT SILVER OCH DINA SILVERSMYCKEN. DETTA GÄLLER BLAND ANNAT ALLT FRÅN HALSSMYCKEN, ARMBAND, ÖRHÄNGEN, RINGAR OCH BERLOCKER, TILL ÖVRIGA FÖREMÅL. VÄRDET PÅ FÖREMÅLET BEROR PÅ HUR MYCKET DET VÄGER, ALLTSÅ VIKTEN, OCH HUR HÖG SILVRHALTEN ÄR, OM DET ÄR NÅGOT SÄRSKILT MÄRKE ELLER NÅGON SPECIELL DESIGN OCH OM DET FINNS NÅGRA DIAMANTER I SAMBAND MED SILVRET. DU FÅR ALLTSÅ BETALT FÖR DITT VÄRDEFÖREMÅL BEROENDE PÅ ANDRAHANDSVÄRDET OCH DESIGNEN. HOS OSS PÅ PANTBANKEN MALMÖ FÅR DU ALLTID EN SNABB OCH KOSTNADSFRI VÄRDERING.

assets/images/no_image_available.svg

GAMLA SEDLAR ÄR NÅGOT MÅNGA SAMLAR PÅ. VILL DU OMVANDLA DINA GAMLA SEDLAR TILL KONTANTER ÄR DU VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ PANTBANKEN MALMÖ FÖR KOSTNADSFRI VÄRDERING. NÄR DU FÅTT DINA KONTANTER OCH DU BESTÄMT DIG FÖR ATT INTE KÖPA TILLBAKA DINA SEDLAR SÄLJER VI DEM VIDARE. FÖRSÄLJNINGEN SKER PÅ TRADERA UNDER ALIAS: PANTBANKENMALMO. OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR KRING SEDLAR ELLER ANDRA FUNDERINGAR ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS.

assets/images/no_image_available.svg

MYNT FRÅN OLIKA HÖRN AV VÄRLDEN OCH FRÅN OLIKA TIDSEROR KAN VARA EN RIKTIG GULDGRUVA. VILL DU OMVANDLA DINA GULD- OCH SILVERMYNT TILL KONTANTER ÄR DU VÄLKOMMEN TILL PANTBANKEN MALMÖ FÖR ATT GÖRA DETTA MÖJLIGT. VI BELÅNAR DINA MYNT OCH SÄLJER SEDAN VIDARE NÄR DU BESTÄMMER DIG FÖR ATT INTE HÄMTA UT DEM. MED PANTBANKEN MALMÖ KAN DU KÄNNA DIG TRYGG. FÖRSÄLJNINGEN SKER PÅ TRADERA UNDER ALIAS: PANTBANKENMALMO

COPYRIGHT © 2019 DEVELOPED BY HARALD BILLSTEIN