assets/images/no_image_available.svg

Vi betalar från:

Guld
24K 420 kr/g
23K 400 kr/g
22K 380 kr/g
21K 360 kr/g
18K 310 kr/g
14K 240 kr/g
Silver
830/1000 3.5 kr/g
925/1000 4.0 kr/g
Platina
950/1000 200 kr/g

Vi på Pantbanken Malmö ger lite mer. Kom in till oss med föremålet som du vill låna pengar på och förvandla dina föremål till kontanter så länge du behöver.

Vi gör en kostnadsfri värdering av ditt föremål direkt i butiken. Detta tar bara några minuter av din tid. Oftast kan man låna upp till 70 % av priset föremålet har på andrahandsmarknaden.

Utbetalningen på ditt nyligen värderade föremål sker direkt! Du bestämmer själv hur mycket du vill låna. Lånetiden löper normalt på 4 månader, men du kan såklart välja att förlänga din låneperiod.

Vad händer om du vill hämta ut ditt föremål eller om du vill behålla dina pengar? Om du har belånat ett föremål men vill hämta ut den igen betalar du tillbaka det belopp som du lånade. En ränta tillkommer också. Vill du inte hämta ut din vara, behåller du dina belånade pengar och din vara säljs istället på auktion av oss på Pantbanken Malmö.

Vad kan du låna pengar på? Det finns många sätt att låna pengar på. Men det finns bara ett sätt som låter dig låna av dig själv, utan risk eller krångel! Vi på Pantbanken Malmö ger lite mer, och därigenom tror vi att allt är möjligt! Vill du låna pengar hos oss är inget belopp varken för högt eller för lågt. När du lånar 1000 kr betalar du 35 kr/månad. lånar du 3000 kr betalar du 105 kr och lånar du 25 000 kr betalar du 875 kr/månad. Räntan du betalar är avdragsgill, vilket innebär att du får tillbaka 30 % på erlagd ränta.

Det vanligaste att lämna in som säkerhet när du lånar pengar är guld och silver, klockor, konst, musikinstrument, hemelektronik och antikviteter. Det kan röra sig om allt från en Rolexklocka i 18 karats guld, en Fendergitarr eller en storslagen akvarellmålning av Carl Larsson, till en gustaviansk soffa från början av 1700-talet eller kanske en äkta Persisk matta. För vissa föremål kan det krävas att du har kvitto och/eller intyg som du kan visa upp.

Vi på Pantbanken Malmö har tillgång till experter på alla områden och vi ser fram emot att träffa dig i vår butik på Amiralsgatan 12.

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg, då vi har tillstånd från länsstyrelsen. Välkommen in på Pantbanken Malmö för en kostnadsfri värdering av dina varor!

COPYRIGHT © 2019 DEVELOPED BY HARALD BILLSTEIN